Takuutuonti Oy

Tervetuloa Takuutuonti Oy:n verkkosivustolle. Täältä löydät Suomen edullisimmat ohutkivi-graniittilaatat.

Yhteystiedot

10,75 laattaa on neliömetri.

Tarjouslaatat

  • 305mm×305mm / 10,75 laattaa on neliö.
  • Kaikki hinnat sisältää alv.:n 24 %.

Laatat

  1. Kiilotettu pinta
  2. Mattapinta
  3. Poltettu karhea pinta
  4. Hiekkapuhallettu karhea pinta

Hiekkapuhallettu karhea pinta: Hinta + 4,5 euroa / neliömetri.

Ota yhteyttä

Edullisinta graniittia!

Luonnonkivilaatat sopivat hyvin esimerkiksi kylpyhuoneen seiniin, lattiaan, takkoihin, takan edustaksi, takkahuoneisiin, keittiöön, eteiseen, ulkoseiniin, kivijalkaan, pihaan, puutarhaan, terassille jne.

Kauneimmillaan graniittilevylattia ja -seinä ovat monivärisenä. Levyistä kannattaa rakentaa symmetrisiä kuvioita. Esim. lattian tai seinän ympäri, tai esim. poikkiviistoon. Kuviot korostavat lattian jykevyyttä ja arvokkuutta olinpaikkana, ja luovat tunnelmaa. Graniittilattia on helppo pitää siistinä ja se kestää isiltä pojille!

Koteihin graniittiluonnonkivilaatta antaa kauniita yksityiskohtia niin seininä kuin lattioina. Käyttökohteina esimerkiksi olohuoneet, keittiöt, eteiset ja pesutilat. Myös usean graniittikivilajin yhdistelmälattiat ovat erittäin kauniita toteutettuna.

Graniittilattia on erittäin kulutusta kestävä luonnonmateriaali. Tämän vuoksi sitä käytetään paljon esim. lentokentän terminaalin lattioina.

Takuutuonti Oy tarjoaa graniittilaatat edulliseen hintaan!

Noin viiden millimetrin laasti urautetaan harvapiikkisellä kammalla ja graniittilevy koputetaan sitten paikkaansa vasaran varrella. Saumaksi jätetään 3–5 millimetriä. Paras kiinnityslaasti on klinkkeri- tai saneerauslaasti, esim. Floortex 25 kg säkki, noin 33 euroa. Paras alusrakenne luonnonkivilaatoille on betoni. Luonnonkivilaatan kiinnitys ei poikkea keraamisen laatan kiinnityksestä. Huonosti kiinnittyville pinnoille liima- ja tiivistemassat ovat erinomaisia, mutta kallimpia kuin saneerauslaastit. Esimerkiksi Wurthin liima- ja tiivistemassa seinäkiinnityksessä vaatii massaa vain laatan alle kulmiin. Myös Bostik–, Sika– ja Kiilto–tuotteista löytyvät hyvät liima– ja tiivistemassat.

Lattialämmitys on yhä kasvava lämmitysmuoto ja graniittilattialla on suuri lämpökapasiteetti. Se sitoo paljon lämpöä itseensä ja luovuttaa sen tasaisesti ja pitkäaikaisesti. Graniittilattiaan saadaan lattialämmitys käyttämällä pintabetoniin valettuja vesiputkia ilman vesivahinko vaaraa lattialle. Lattialämmitys voidaan toteuttaa myös laattojen alle betoniin asennettavilla sähkövastuslangoilla.

Jos haluat parantaa lattian kiiltoa kotikäytössä noin 30 käyttövuoden jälkeen, kristallointi (eli kristallisointi) on menetelmä, jolla lattialaatat saadaan taas uudenomaisiksi, kiiltäviksi.

Takuutuonti Oy tarjoaa graniittilaatat, terassilaatat ja marmorilaatat edulliseen hintaan. Ota yhteyttä ja tilaa graniittia lähettämällä sähköpostia tai soittamalla.

Näytelaatan tai –laattojen hinta on koko / neliöhinta + matkahuollon tai Kaukokiidon rahti.

Black Galaxy 305×610×10 mm


Special quality

Toimitukset kautta maan suoraan ostajalle

Edulliset rahdit perälautapurkuna pihalle toimitettuna.

Kaikki hinnat sis. alv:n 24 %.

Näytelaatat Matkahuollon toimittamana

Näytelaatan tai -laattojen hinta on laatan koko neliöhinnasta + Matkahuollon tai Kaukokiidon rahti.